Ai mai auzit de SEO și cunoști acest termen

SEO este o strategie care îți va aduce beneficii pe termen lung și care are un impact vizibil asupra afacerii tale. Probabil că te-ai întrebat deja în cât timp vei ajunge să te clasezi printre primii la o căutare a cuvintelor tale cheie.

Mulți antreprenori și multe companii care încep să utilizeze SEO, renunță după o lună sau două, nemulțumiți că nu funcționează sau că nu au obținut rezultatele la care se așteptau, pentru a justifica costul.

Planificare şi răbdare

Dacă îți faci un site web nou, sau dacă ai deja unul, trebuie să știi că este nevoie de aproximativ 6-12 luni ca să vezi rezultate. Poate părea mult, însă un SEO realizat corect îți va păstra site-ul pe SERP (Search Engine Results Page), iar rezultatele se vor menține pe o perioadă de mai mulți ani. Acest aspect este important pentru întreprinderile mici, care lucrează din greu pentru a avea succes.

Conversii şi rezultate

Dacă deții o afacere de mai mult timp, atunci știi deja cât de important este să-ți menții portofoliul și să generezi conversii. Când vine vorba de obținerea rezultatelor, clasamentul în motoarele de căutare face diferența. SEO îți oferă vizibilitate în SERP, însă trebuie să fii dispus să investești atât timp, cât și bani în acest aspect.

Pentru a obține rezultate cu SEO, ai nevoie de competență și de un plan fezabil.

Cere acum un AUDIT GRATUIT pentru pagina ta!

Completeaza câmpurile de mai jos și un specialist SEO va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!